Over ons

Over ons

Al sinds 1988 werkzaam in de zaak en na een overname sinds 2010 eigenaar, is Marcel Eissink de man achter Uniek Magazijninrichting. Samen met zijn vrouw Anita vormt hij het kloppende hart van het bedrijf dat gespecialiseerd is in de in- en verkoop van zowel nieuwe als gebruikte stellingen. Van palletstellingen tot legbordstellingen en van bijbehorende artikelen tot montage en keuringen. Uniek Magzijninrichting staat voor u klaar.

Met ruim dertig jaar ervaring in het ‘stellingen-vak’, onderscheiden we ons door onze persoonlijke aanpak waarbij we graag met u aan tafel zitten. Door goed te luisteren naar uw wensen helpen we u verder. Wij denken in oplossingen.

Uniek Magazijninrichting kan helpen, of het nu om kleinere kantoren of grote bedrijfshallen gaat. Wij denken mee als het gaat om de juiste materialen én een juiste indeling. Dat doen we ook met het oog op de toekomst, want ook uw bedrijf blijft zich ontwikkelen.

Neem voor vragen gerust eens vrijblijvend contact op. Dat kan via een bericht op ons contactformulier of te bellen met 074-2437218.

Scroll naar boven