Diversen

Diversen

Bij Uniek Magazijn­inrichting bieden we een heel scala aan diverse produc­ten aan, naast de verschillende stellingen, montage en keu­rin­gen. We hebben ze hieronder op een rij gezet.

Ook voor deze diverse producten kunt ons voor vragen altijd mailen info@uniekmagazijninrichting.nl of bellen met 074-2437218

Bakken

Wij hebben met name kunststof bakken, in allerlei verschillende soorten en maten. Daarbij hebben we vooral grijp- en opslagbakken.
 

Treklades

Treklades maken uw leven gemakkelijker. Ze zijn erop gericht dat u en uw collega’s ergonomisch verantwoord te werk kunnen gaan met orderpicken.
 

Werktafels

Verkrijgbaar in alle soorten en maten. Voor inpakmogelijkheden, montagewerk, et cetera. De werktafels zijn simpel op te bouwen, maar we kunnen dat werk ook uit uw handen nemen en ze voor u opbouwen.
 

Gaasachterwand

Ter beveiliging van palletstellingen hebben wij gaasachterwanden (zie foto). Deze zijn verplicht bij enkelzijdige palletstellingen, waar achter gewerkt kan worden, gelijktijdig met het vullen van de stellingen.
 

Aanrijbeveiliging

Ter bescherming van stellingen hebben wij aanrijbeveiliging. Deze bieden wij aan in verschillende soorten en maten, om aanrijdschade te voorkomen. Tevens zijn ze ideaal ter afbakening van looppaden.
 

Draadroosterlegborden

Ten behoeve van het doorvallen van materialen in palletstellingen verkopen wij ook draadroosterlegborden (zie foto).
Scroll naar boven